Välj en sida

Markarbeten Fagersta

Entreprenadstjänster – Markarbeten för dig i Fagersta

ATEKO

Varmt välkommen till Ateko, en entreprenadfirma med ett brett utbud av tjänster för både företag och privatpersoner i Fagersta med omnejd. Här finns en gedigen erfarenhet inom såväl bergsprängning som markarbeten och skogsavhyvling. Synonymt för alla våra arbeten är att de alltid utförs med stort fokus på kvalitet.

Till vårt förfogande har vi en komplett utrustning som i kombination med rätt kompetens möjliggör en säker och effektiv arbetsprocess. Vi tar stor hänsyn till kundens önskemål och utför arbetet därefter. Har du några frågor eller funderingar, så är du välkommen att kontakta oss. Vi ser framemot att få hjälpa dig!

Markarbeten

Vi erbjuder även en rad olika markarbeten som exempelvis grävning, skogsavverkning och stenspräckning. Med rätt kunskap och framgångsrika metoder ser vi till att du får ett resultat som uppfyller dina förväntningar. Vi är dina experter på markarbeten i Fagersta!

Bergsprängning

Här finns en mångårig erfarenhet inom bergsprängning, både från stora och små sprängningar. Ateko är ett tryggt val när du är i behov av bergsprängningar. Vi utför alla våra sprängningar med stort fokus på  noggrannhet och säkerhet. Kontakta oss redan idag!

Här finns vi

Ateko har ett stort upptagningsområde, vi har vårt säte i Falun men erbjuder våra tjänster i betydligt fler orter. Oavsett om du befinner dig i Fagersta eller någon annanstans så kan du alltid räkna med oss. Vi på Ateko ger dig alltid ett ordentligt utfört arbete.

Vill ni veta mer?